ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ- ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΛΑΖΑΡΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Η Χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου μας, πλαισιώνει καλλιτεχνικά τις σχολικές γιορτές ,που οργανώνονται κάθε χρόνο για τις εθνικές επετείους και την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς, έχει καθιερωθεί η πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης,  με πρωταγωνιστές τους μικρούς ταλαντούχους  « ανερχόμενους»  μουσικούς , τραγουδιστές και χορευτές του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ερμηνεύουν, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια , αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και ξεσηκώνοντας  παρευρισκόμενους μαθητές και καθηγητές.

 

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ της εκδήλωσης στις 15/4/ 14:

Βασιλόπουλος Θανάσης ( μπουζούκι ),Ηλιόπουλος Αντώνης (κιθάρα), Ηλιόπουλος Διονύσης ( μπουζούκι ), Κωστόπουλος Αντώνης ( κιθάρα), Μαργέλης Παναγιώτης ( μπουζούκι ),Παναγιωτόπουλος Γιάννης ( κιθάρα),  Παπαδόπουλος Βασίλης ( κιθάρα) και  Παπαδόπουλος Ηλίας ( κιθάρα).

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ:

Δήμα Χριστιάνα, Δρόσου Διονυσία, Παπαδόπουλος Βασίλης, Ροδοπούλου Ευτυχία, Τόγια Σπυριδούλα, Τσίρου Ελένη και  Τσάκωνα Μαρία

Η υπεύθυνη μουσικός κ.Καρακαλπάκη Μαρία

Δεν έχετε δικαίωμα να δημοσιεύσετε σχόλια.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ενημερωθείτε για την ορθή και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου, και άλλων διαδραστικών τεχνολογιών από τους ανήλικους.

Περισσότερα

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Καλαβρύτων & Γορτυνίας
Αμαλιάδα  27 200

τηλ: 26220 24354
26220 28688
fax: 26220 28622
email: mail@gym-amaliad.ilei.sch.gr