Σύνδεση χρήστη
Ευρετήριο Άρθρου
Οδηγός χρηστών ιστοσελίδας
Σύνδεση στην Ιστοσελίδα
Επεξεργασία στοιχείων
Όλες οι Σελίδες

Οδηγός χρηστών ιστοσελίδας

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του 1ου Γυμνασίου Αμαλιάδας, τον χώρο συγκέντρωσης και ενημέρωσης μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων.

 

Εγγραφή χρήστη

Στην περιοχή Σύνδεση Χρήστη πατήστε στο σύνδεσμο Δημιουργία Λογαριασμού. Θα μεταφερθείτε στη φόρμα εγγραφής όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται. Στο πεδίο Όνομα πληκτρολογήστε το ονοματεπώνυμό σας, στο πεδίο Όνομα Χρήστη επιλέξτε το όνομα με το οποίο θέλετε να συνδέεστε στην ιστοσελίδα (προσοχή, μόνο με λατινικούς χαρακτήρες).

Στη συνέχεια, πληκτρολογείστε στο αντίστοιχο πεδίο την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, όπου θα ενημερωθείτε για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Τέλος, πληκτρολογείστε δύο φορές στα αντίστοιχα πλαίσια τον κωδικό εισόδου που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί Εγγραφή.

Μόλις ολοκληρώσατε την αίτηση εγγραφής σας στην ιστοσελίδα και θα πρέπει να δείτε το παρακάτω μήνυμα επιβεβαίωσης.

Μήνυμα
  • Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί και ένας Σύνδεσμος Ενεργοποίησης έχει αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε. Για να μπορέσετε να συνδεθείτε πρέπει προηγουμένως να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό μέσω του Συνδέσμου Ενεργοποίησης.

Ανοίξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και θα βρείτε μήνυμα που σας καλεί να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα. Πατήστε στο σύνδεσμο που σας δίνετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας, όπου θα δείτε το σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης.

Μήνυμα
  • Ολοκλήρωση ενεργοποίησης
    Ο λογαριασμός σας ενεργοποιήθηκε. Μπορείτε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ενημερωθείτε για την ορθή και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου, και άλλων διαδραστικών τεχνολογιών από τους ανήλικους.

Περισσότερα

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Καλαβρύτων & Γορτυνίας
Αμαλιάδα  27 200

τηλ: 26220 24354
26220 28688
fax: 26220 28622
email: mail@gym-amaliad.ilei.sch.gr