Εργαστήριο Βιολογίας

Από το 2000 εξοπλίστηκε με την συμβολή του ΕΚΦΕ Ν.ΗΛΕΙΑΣ,γονέων και μαθητικών συμβουλίων, και λειτουργεί το εργαστήριο βιολογίας. Στον χώρο του εργαστηρίου,εκτός από τους μαθητές του δικού μας σχολείου, έχουν φιλοξενηθεί και μαθητές άλλων σχολείων πραγματοποιώντας εκπαιδευτικές επισκέψεις καθώς επίσης και καθηγητές γυμνασίων και λυκείων του νομού παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Η λειτουργία αυτού του εργαστηρίου έχει σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για την βιολογία, την εξάσκησή τους στην χρήση οργάνων και συσκευών, ενώ μέσω των πειραμάτων, αναζητούν απαντήσεις εκεί που η απλή παρατήρηση δεν μπορεί να δώσει.

Αποκτούν την ευκαιρία να αναπτύξουν ( ως μικροί ερευνητές) πρωτοβουλίες, να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους, εργαζόμενα μόνα τους ή με τους συμμαθητές τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες που με βοήθησαν, και ιδιαίτερα την κ. Φάσσου Αδαμαντία για την οικονομική και υλική της βοήθεια.

Η καθηγήτρια ΚΩΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΑΝ.

 

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ενημερωθείτε για την ορθή και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου, και άλλων διαδραστικών τεχνολογιών από τους ανήλικους.

Περισσότερα

1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας

Καλαβρύτων & Γορτυνίας
Αμαλιάδα  27 200

τηλ: 26220 24354
26220 28688
fax: 26220 28622
email: mail@gym-amaliad.ilei.sch.gr